Hollands KroonKop van Noord-Holland

Belbusvereniging Noordkop zoekt vrijwilligers

Advertentie:

Winkel – Stap voor stap worden de coronamaatregelen versoepeld. De belbus heeft de afgelopen anderhalf jaar te maken gehad met een sterke afname van ritten veel klanten hebben de afgelopen periode geen gebruik gemaakt van de belbus. Een aantal vrijwillige chauffeurs zijn afgevallen en nieuwe chauffeurs konden niet worden ingewerkt.

Nu de maatregelen zijn versoepeld kunnen wij ook weer op een verantwoorde manier nieuwe vrijwilligers begroeten en inwerken. Wij kunnen voor alle dagdelen vrijwillige chauffeurs gebruiken.

De belbus rijdt dagelijks van 6.00 tot 24.00 uur van maandag tot en met zondag in de Kop van Noord Holland, ten noorden van de lijn Alkmaar – Hoorn. De Belbusvereniging biedt naar eigen zeggen een leuke en afwisselende activiteit met veel contact met de klanten.

Men kan zich aanmelden als vrijwilliger via de website www.belbusnoordkop.nl , of via de mail secretariaat@belbusnoordkop.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button