112Den Helder

Figurant StukTV zwaargewond na val bij TESO

Adverentie

Den Helder – Een figurant van het SBS6-programma ‘Jachtseizoen’ is dinsdagavond zwaargewond geraakt na een val bij de ophaalbrug van de boot naar Texel. De traumahelicopter heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Giel de Winter van programmamaker StukTV laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat het ongeluk plaatsvond bij het filmen van een aflevering met Martin Garrix, buiten de opnames om.

Een omstander filmde de traumahelikopter toen deze opsteeg:

Het Noordhollands Dagblad kwam in het begin van de avond reeds met het bericht dat er iemand gewond was geraakt door een val. Later bleek dat het om een figurant van het populaire programma ging. Tijdens de show, die veel bekeken wordt door jongeren, worden steeds wisselende BN’ers achtervolgd door de presentatoren. Het doel is om de heren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens vier uur lang vóór te blijven. Wat er precies is misgegaan is onduidelijk.

Ook de situatie waar het slachtoffer zich in verkeerd blijft onbekend. In zijn verklaring aan RTL Boulevard laat Giel de Winter weten dat zij hier op terugkomen wanneer er meer informatie te delen is.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button