Hollands KroonKop van Noord-Holland

Inwoners kunnen meepraten over plannen voor Noord-Hollandse IJsselmeerkust

Hollands Kroon – Inwoners van Noord-Holland die bij de IJsselmeerkust wonen kunnen op 4, 11 en 12 oktober online bijeenkomsten bijwonen om meer te leren over de toekomstplannen van het gebied. Op de twee laatstgenoemde data kunnen omwonenden zelf hun mening geven over de plannen.

Al eerder zijn de samenwerkende betrokken overheden met belanghebbenden in gesprek gegaan. Zij hebben hun mening en ideeën kunnen geven over onder andere natuur, drinkwatervoorziening, recreatie en toerisme, wonen en werken en energie in het gebied. Dit heeft geleid tot een concept-Kustvisie, een document met daarin een visie op de toekomst van de Noord-Hollandse IJsselmeerkust. Deze wordt nu weer voorgelegd aan de omwonenden.

Voor een algemeen beeld over de huidige ontwikkelingen in de kustomgeving is er op maandag 4 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een online informatiebijeenkomst. Op maandag 11 en dinsdag 12 oktober van 19.30 tot 21.30 uur kan men input geven. Meer informatie is te vinden op www.noord-holland.nl/ijsselmeerkust. Aanmelden voor één of meerdere bijeenkomsten kan via de website.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button