Cultuur/NatuurHollands Kroon

Muzikaal talent gratis laten ontdekken

Advertentie:

Wieringerwaard – Muziekvereniging Wieringerwaard geeft op zondag 10 oktober iedereen de kans om het eigen muzikale talent te ontdekken en dit aan het eind van de dag aan vrienden, bekenden of familie te showen. Dit alles tijdens een geheel verzorgde “Ontdek je talent-dag” in het dorpshuis van Wieringerwaard. Gekozen kan worden uit bugel, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, bariton of bastuba en percussie.

In de ochtend en de middag wordt uitleg over het gekozen instrument gegeven. Er is volop tijd om te oefenen en vragen te stellen. Tussen de middag staat een lunch klaar. Aan het einde van de middag speelt iedereen samen met het orkest een paar nummers. Bij dit concert kunnen bekenden, familie en fans aanwezig zijn. Wie de smaak te pakken heeft of nog twijfelt dan bestaat de mogelijkheid om hierna nog twee muzieklessen volgen.

Deelnemen is gratis, maar wel van tevoren aanmelden.
Deelnemers mogen iemand meenemen naar deze muzikale dag. Wie al eerder een instrument heeft bespeeld en denkt aan her- of zij-instromen, dan is deze dag helemaal geschikt om het gevoel weer eens te krijgen. Deelnemers kunnen zich via de website van de muziekvereniging opgeven. Daar kan worden aangeven welk instrument de voorkeur heeft en is meer informatie. Deelname aan deze leuke en leerzame dag is geheel gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button