Hollands KroonPolitiek

Nog negen bijeenkomsten over de omgevingsvisie in Hollands Kroon

Hollands Kroon – Het college B&W nodigt de inwoners van Hollands Kroon van harte uit om één of meer van de resterende negen bijeenkomsten over de omgevingsvisie bij te wonen. Tussen nu en 3 november gaat de gemeente graag met de inwoners in gesprek over de toekomst van Hollands Kroon. De avonden zijn verspreid over de gemeente en worden georganiseerd in Middenmeer, Anna Paulowna, Den Oever en Wieringerwerf.

De gemeente Hollands Kroon staat voor uitdagingen. Om iedereen die in Hollands Kroon wil wonen te huisvesten, zijn er nieuwe huizen nodig en dit vraagt om nieuwe banen. In de nieuwe omgevingsvisie die in 2024 ingaat, komen deze keuzes voor de toekomst te staan. Met de omgevingsvisie speelt de gemeente ook in op ontwikkelingen zoals klimaatverandering, het gebruik van duurzame energie en bevolkingsgroei.

De gemeente Hollands Kroon wil graag dat inwoners meedenken over deze ontwikkelingen. Zij weten namelijk het beste wat belangrijk is voor ieders leefomgeving en die van hen kinderen en familie. De bijeenkomsten zijn daarom voor iedereen. Op de website van de gemeente staan de beschikbare data en kan eenieder zich aanmelden.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button