Uitgaan

Boekenmarkten Den Helder en Wieringerwaard

De jaarlijkse boekenmarkt van de muziekvereniging Wieringerwaard vindt op zondag 3 november weer plaats. De boekenmarkt wordt van 10.30 tot 14.00 uur gehouden in dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan te Wieringerwaard.

De boekenmarkt staat bekend om zijn pareltjes die elk jaar weer te vinden zijn tussen de vele boeken. Boeken voor jong en oud in allerlei soorten en maten. Studieboeken, informatieve boeken, leesboeken, stripboeken, hobbyboeken en nog veel meer zijn ook dit jaar weer in ruime mate aanwezig. De theaterzaal is zondag omgetoverd tot een ware tweedehands boekwinkel.

Den Helder
Zaterdag 9 november is er een boekenmarkt in de Bethelkerk aan de Prins Hendriklaan, Den Helder, de laatste van 2019. De laatste kans om iets uit te zoeken voor de herfst en winter avonden.

Er is keuze uit een vele boeken, cd’s en platen, maar ook iets lekkers nuttigen van de koffiehoek.

De entree is gratis. Verdere informatie via telefoon 0223628609 of 0615575698

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button