Uitgaan

Gezond de dag beginnen met peuters

Begin november vindt het Nationaal Schoolontbijt plaats. Kinderen op de basisschool gaan dan samen op school ontbijten met aandacht voor een gezonde start van de dag. Omdat peuters nog niet op school zitten, kunnen zij op woensdag 6 november de dag gezond beginnen op de kinderboerderij bij De Helderse Vallei.

De peuters kunnen proeven van diverse soorten groenten en fruit en krijgen een bekertje dik sap. Daarna mogen ze ervoor zorgen dat ook de dieren op de kinderboerderij gezond eten ’s ochtends, want ze mogen een ontbijtje maken voor de dieren. Aan het einde van de activiteit kunnen de peuters een eitje zoeken in het kippenhok en dat mee naar huis nemen.

De activiteit duurt van 9.00 tot 10.00 uur en is geschikt voor kinderen van twee tot vier jaar. De kosten zijn € 2,50 per kind. Begeleiders krijgen een gratis kopje koffie of thee. Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223-612555.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button