Sport

Helders Trefbaltoernooi in Sporthal Sportlaan

Advertentie:

Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kunnen op woensdagmiddag 13 november deelnemen aan de zevende editie van het Helders Trefbaltoernooi. Deelname aan het trefbaltoernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Een schoolteam bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers. Gemengde teams zijn toegestaan. Elk team moet door een volwassene begeleid worden. Als na het verstrijken van de speeltijd niet het gehele team is afgegooid wint het team met de meeste spelers in het veld. Bij winst wordt 3 punten toegekend, gelijk spel 1 en het verliezende team krijgt 0 punten. Uiteindelijk wordt er een finale gespeeld om de derde, vierde, tweede en eerste plaats. Tijdens de gymles, die gegeven wordt door bewegingsconsulenten van Team Sportservice, wordt het spel en de spelregels nog uitgebreid geoefend.

Een team inschrijven kan via de website van Team Sportservice Den Helder to 10 november.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button