Hollands Kroon

Nieuwesluizerweg aangepakt, gemeente organiseert informatieavond

Advertentie:

Slootdorp / Wieringerwaard – De Nieuwesluizerweg tussen Slootdorp en Wieringerwaard is toe aan groot onderhoud. De gemeente Hollands Kroon wil dit in 2024 uitvoeren en organiseert op 10 mei aanstaande een informatieavond over de plannen in het Dorpshuis Slootdorp aan de Pastoor Braakstraat 1.

Het college besloot kort geleden al een inhaalverbod in te stellen op de gevaarlijke weg. Ook worden de waarschuwingsborden op de kruising met de Molenweg beter zichtbaar gemaakt. Om de Nieuwesluizerweg definitief aan te pakken zijn er plannen nodig. Op 10 mei zijn omwonenden en direct betrokkenen welkom in het Dorpshuis Slootdorp aan de Pastoor Braakstraat 1 om die plannen te bekijken.

Hier presenteren de gemeente en het bedrijf IV-infra de inzichten en plannen. Daarna kunnen de aanwezigen hun mening en ideeën delen. Binnenlopen kan vanaf 19.15 uur. De presentatie begint om 19.30 uur. Om een inschatting te maken van het aantal bezoekers van de avond, vraagt de gemeente belangstellenden om zich aan te melden door een mailtje te sturen naar verkeer@hollandskroon.nl.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button