Uitgaan

Makkelijk en gezond leren koken voor de feestdagen

Slim Fit diëtist en lifestylecoach en veggie chef Carina Meijer organiseren op 28 november een speciale Kerst kookworkshop met smakelijke koolhydraatbeperkte kerstgerechten.

Deze unieke samenwerking tussen de diëtisten en Carina zorgen ervoor dat iedereen onder professionele begeleiding leert om puur, lekker en gezond te koken met de feestdagen.

Persoonlijke adviezen
Carina kookt en leert bezoekers alles over puur eten. De diëtist en lifestyle coach geeft tijdens het koken persoonlijke voedingsadviezen en beantwoordt alle vragen over voeding en gezondheid. Dit doen ze samen met heel veel plezier en ze leren de bezoekers graag om in een handomdraai een smakelijke, gezonde, koolhydraatbeperkte feestmaaltijd klaar te maken.

De workshop begint om 17.30 uur in de Verbinding te Julianadorp.
Voor informatie en aanmelding kun je terecht op Slim-fit.nu of carinaskitchen.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button