Uitgaan

Ontmoet Maria Genova in Den Helder

Elk jaar organiseert Fem2business een evenement waarin een bijzondere vrouw in de belangstelling staat. Een vrouw die een voorbeeld is voor de leden en niet-leden. Op 6 november van 19.30 tot 22.00 uur ontmoet Fem2business Maria Genova aan de Verkeerstorenweg 3 in Den Helder, de Rabobank op het Kooypunt.

Maria heeft de boeken ‘What the h@ck’ en ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ geschreven. Zij vertelt de leden van fem2business, maar ook andere geïnteresseerden hoe de identiteit gestolen kan worden op een eenvoudige manier: gestolen auto’s staan ineens op een andere naam, de bankpas is geblokkeerd en deurwaarders staan  voor de deur. Het overkomt dagelijks honderden mensen die ’gewoon’ een kopie van hun paspoort achterlieten. Maria laat onthutsende resultaten zien van identiteitsfraude en hacks om met andere ogen naar de computer, smartphone en tablet te kijken.

Maria Genova
Schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova werd na haar bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en informatiebeveiliging. Haar praktische en interactieve lezingen trekken volle zalen. Door haar enthousiasme en passie voor het onderwerp weet ze iedereen te overtuigen dat er serieus nagedacht moet worden over digitale veiligheid. Door middel van duidelijke voorbeelden laat ze ook zien hoe en waarom. Omdat ze zelf geen ICT’er is, gebruikt Maria geen vaktermen en kan ze alles op een duidelijke manier aan een breed publiek uitleggen. De deelnemers zijn altijd heel blij met de vele praktische tips. Maria Genova heeft al lezingen gegeven aan verschillende organisaties, maar ook aan diverse ministeries, gemeenten, zorginstellingen, universiteiten, ondernemersverenigingen, woningcorporaties, ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen.

Het wordt een interactieve avond. Meer informatie is te vinden op de site van fem2business, ook aanmelden kan via deze website of door te mailen naar info@fem2business.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button