Cultuur/Natuur

Duurzaam dromen en doen

Den Helder – Duurzaam leven hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Met kleine aanpassingen in je dagelijkse gewoonten zijn goede bijdragen te leveren aan een beter milieu. De Helderse Vallei vond twee inspirerende personen die hun tips graag delen.

In 2020 gaf Kari van der Heide – De Groene Mama- via filmpjes tips aan bezoekers van De Helderse Vallei hoe op een simpele wijze duurzaam te leven. Dit jaar is De Groene Mama terug. Kari heeft opnieuw, speciaal voor De Helderse Vallei, filmpjes gemaakt over duurzaamheid. Dit keer zijn de tips heel praktisch. De Groene Mama laat zien hoe je zelf ecologische schoonmaakmiddelen, veganistisch lekkers en natuurlijke verzorgingsproducten te maken. De linkjes naar de filmpjes te vinden op de website. De filmpjes met duurzame tips worden gratis aangeboden.

Ocean Cleanup co-founder
Florian Dirkse, co-founder van The Ocean Cleanup en The Green Miles vertelt op vrijdag 19 november in een online lezing voor De Helderse Vallei een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit. Na twee jaar rond de wereld zeilen had hij een missie. Het opruimen van onze oceanen. Tijdens zijn lezing vertelt hij over wat dat voor hem betekende en laat hij vele beelden zien van zijn acties en ervaringen. Florians verhaal gaat over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen.

Deelname aan de online lezing is gratis. Aanmelden via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button