Uitgaan

Workshops om zelfvertrouwen bij kinderen te vergroten

Sta Sterk trainingen in Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Sommige vaardigheden leren kinderen niet of nauwelijks op school of tijdens het sporten. Sta Sterk-trainer Cheryl de Graaf stelt dat het wel belangrijk is dat kinderen de mogelijkheid hebben om te werken aan hun weerbaarheid, assertiviteit en het zelfvertrouwen. Daarom biedt zij trainingen en workshops aan.

Al enige tijd biedt Cheryl de Graaf trainingen en workshops aan in de kop van Noord Holland aan kinderen van acht tot twaalf jaar. Daarnaast heeft zij inmiddels de specialisaties voor het jonge kind (vijf tot zeven jaar) en jongeren (dertien tot achttien jaar) behaald.

Sta Sterk trainingen bestaan uit tien lessen en kunnen individueel, als duo en in groepsverband gevolgd worden. Voorafgaand vindt er een intakegesprek plaats. Vooraf en halverwege zijn er informatieavonden voor de ouders/supporters zodat zij kennis hebben van de lesinhoud en hun kind beter kunnen begeleiden tijdens het maken van het huiswerk en het oefenen van de geleerde vaardigheden.

Sta Sterk-trainer Cheryl de Graaf.

Sta Sterk workshops in de Cultuurschuur
Om inwoners uit Hollands Kroon en omstreken kennis te laten maken met de Sta Sterk Methodiek heeft Cheryl een serie van vijf workshops gepland staan in De Cultuurschuur (wethouderskamer), Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Deze zijn gericht op deelnemers van acht tot twaalf jaar en duren van 10:00 tot 12:00 uur.

16 maart: lichaamstaal, verschil tussen plagen/pesten/ruzie en de rollen in een groep
6 april: complimenten, gevoelens en gedachtenkracht
4 mei: feel fine online
25 mei: hulp vragen, omgaan met buitensluiten/meedoen en opkomen voor jezelf/een ander
29 juni: zeggen waar je last van hebt, probleem oplossen en reageren op 3 manieren

Meer informatie
Meer informatie of aanmelden kan via www.cheryldegraaf.nl of een mailtje naar info.cheryldegraaf@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button