Den HelderPolitiek

Openbare fractiebijeenkomst Behoorlijk Bestuur

Advertentie:

Den Helder – Ter voorbereiding op de gemeenteraadsvergadering van woensdag 2 november organiseert Behoorlijk Bestuur een openbare fractiebijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 29 oktober aan het Julianaplein 34B in Den Helder.

Volgende week woensdag wordt door de gemeenteraad de begroting besproken. Na een eerste bijeenkomst op 26 oktober, waarin alle partijen hun algemene beschouwingen deelden, is het 2 november tijd voor het besluitvormende gedeelte. Verschillende partijen hebben al een aantal moties aangekondigd.

Behoorlijk Bestuur nodigt iedereen uit om met hun fractie in gesprek te gaan. De vergadering begint zaterdag om 10.00 en is naar verwachting om 13.00 klaar. “De koffie staat klaar”, zegt fractievoorzitter Sylvia Hamerslag.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button