Hollands KroonVideo

Video: Spookachtige halloweenmarkt in Anna Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – Sporthal de Veerburg was voor één dag helemaal in Halloween thema. In de sporthal stonden allemaal marktkramen in een spookachtige style. De markt was perfect om je huis nog even te versieren met scary accessoires.

De halloweenmarkt in Anna Paulowna werd voor de tweede jaar op rij georganiseerd door de Scharrelboet. De organisatie wist 14 marktkramen te vullen in de sporthal, die stuk voor stuk in het thema versierd waren van Halloween. Naast de markt is er in de avond ook een vullend programma met dans en zang. De markt is kleinschalig en compact en dat heeft een reden: “We willen dat mensen meer met elkaar in contact komen door de markt in combinatie met de entertainment”, aldus organisator Joost Sutin.

De spullen die werden verkocht waren voor een groot deel ook echt in Halloween thema. Zo stond er een kraam met oma, moeder en dochter die de gezamenlijke specialiteiten bij elkaar bracht. “Ik maak vooral kunst in het thema van Halloween met schedels en glitters, mijn moeder is goed met naald en draad.”

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button