Jeugd

Activiteiten in het Reddingsmuseum

Advertentie:

Tijdens de kerstvakantie in het Reddingmuseum is er te leren hoe het navigeren op zee werkt. Met het kompas alle verloren pakjes in het museum tijdens de kerstspeurtocht en het zoeken makkelijker maken door de zelfgemaakte verrekijker. Daarnaast is er nog veel meer te doen in het museum.

De kerstman heeft wat pakjes die hij aan boord van een schip moet bezorgen. Door een windhoos is hij een paar pakketjes verloren. Navigeer met een eigen kompas en de zelfgemaakte verrekijker door het museum om de kerstman te helpen en de oplossing van de speurtocht te vinden.

Er zijn geen extra kosten aan de activiteiten verbonden. Het hele programma is te vinden op reddingmuseum.nl. Het Reddingmuseum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, in de schoolvakanties ook op maandag. Met een Jonge Redders-pas hebben kinderen gratis toegang.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button