Den Helder

Inschrijving Halve van Den Helder 2020 bijna van start

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover, op zaterdag 30 november om 12.00 uur gaat de inschrijving voor de Halve van Den Helder 2020 open.

De nieuwe organisatie, Stichting Den Helder in Beweging, heeft als doel om het prachtige wandel- en hardloopevenement voort te zetten op de manier waarop de vorige organisatie dit altijd heeft gedaan. Toch zijn er een paar dingen anders. Zo zijn er nieuwe routes voor zowel het wandelen als het hardlopen, heeft de 13,7 km hardloopwedstrijd plaatsgemaakt voor een 10km wedstrijd en is er door Smeders een nieuwe website gemaakt. Ook is er een samenwerking aangegaan met de Kampanje als nieuwe start- en finishlocatie. De organisatie is verheugd weer op een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers te mogen rekenen.

De verwachting is dat de tiende wandel-editie weer snel uitverkocht zal zijn. Inschrijven kan via de nieuwe website en via Inschrijven.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button