Uitgaan

Kerstmarkt bij Woonzorggroep Samen 

Woonzorggroep Samen organiseert zaterdag 14 december een sfeervolle kerstmarkt van 13.30 tot 16.30 uur in Lelypark, Lelypark 1 in Wieringerwerf.

Veel creatieve hobbyisten bieden kerstproducten aan zoals cadeauartikelen, kerstkaarten, kerststukjes en decoratiematerialen. Ook Stichting Samen Vrienden is aanwezig op de kerstmarkten met een gezellige loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast verkopen zij ook dit jaar weer overheerlijke erwtensoep om diepgevroren mee te nemen of meteen van te genieten. Met de opbrengst van de loterijen en de verkoop van de erwtensoep kan Samen Vrienden de rolstoelbussen laten rijden en leuke activiteiten organiseren voor de cliënten van Woonzorggroep Samen.

Iedereen is van harte welkom op de Samen kerstmarkt. De entree is gratis. Kom langs en proef de sfeer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button