Nieuws

Maandag NL Alert

De overheid zendt maandag 2 december een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Het NL-Alert controlebericht kan op mobiele telefoons worden ontvangen. Ook is NL-Alert te zien op digitale reclameschermen en digitale vertrekborden van bus, tram en metro. Op de NL-Alert staat altijd wat er aan de hand is, wat er gedaan moet worden en waar meer informatie en updates te vinden zijn.

Bij een ramp in de buurt kan de overheid een ieder via NL-Alert alarmeren en informeren. Bij het zien van een NL-Alert volg de instructies op.

Dit moet je doen bij een NL-Alert
1. Lees direct het bericht.
2. Volg de instructies op.
3. Informeer en help de mensen om je heen.

Op de meeste telefoons is NL-Alert automatisch ingesteld, zodra een NL-Alert wordt ontvangen, laat de telefoon een hard en doordringend alarmgeluid horen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button