Hollands Kroon

Nieuwe zoektocht naar Sumanta

Advertentie:

De politie zoekt donderdag samen met het Veteranen Search Team in het Robbenoordbos opnieuw naar de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn. Dat meldt mediapartner NH. De 23-jarige vrouw verdween in februari 2018. Ze was toen net zwanger en was blij met het kind. De politie denkt daarom dat ze het slachtoffer is van een misdrijf.

Eind oktober zocht de politie daar al twee weken op rij intensief met het Veteranen Search Team, toen werd haar lichaam niet gevonden. Er is al meerdere keren gezocht in het Robbenoordbos en bij de Afsluitdijk, dit naar aanleiding van ‘zeer bruikbare tips’ die de politie eerder dit jaar binnenkreeg. Wat ook meespeelt, is dat afgelopen zomer bij de Afsluitdijk spullen gevonden die van haar zouden zijn.

Er is volgens de politie geen specifieke reden waarom nu weer in het Robbenoordbos wordt gezocht. “We willen geen mogelijkheid onbenut laten”, aldus politiewoordvoerder Menno Hartenberg. Er wordt tot aan het donker met tientallen vrijwilligers gezocht.

Lees verder bij NH.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button