Jeugd

Sinterklaas naar de winkelcentra

Sinterklaas is weer in het land en hij heeft met zijn Pieten een drukke agenda. Het Pietenkoor zingt op zaterdag 30 november in winkelcentrum Schooten Plaza van 12.00 tot  13.30 uur en in winkelcentrum Dorperweerth van 14.00 tot 15.30 uur.

Sint heeft ook een eigen sinterklaashuis in het centrum van Den Helder, aan de Spoorstraat 50 (voorheen Bruna). Hij is daar met zijn gevolg regelmatig aanwezig om de kinderen te begroeten en met ze op de foto te gaan. De kinderen kunnen hier tekeningen maken en een mooie tekening aan hem geven, net als alle andere cadeautjes die ze voor Sinterklaas hebben gemaakt. Of even een praatje maken met zijn Pieten.

Voor wie wil weten wanneer Sinterklaas aanwezig is en wil langskomen, het sinterklaashuis is te bezoeken op: woensdag 27 november van 13:00 tot 17:00 uur, zaterdag 30 november en woensdag 4 december van 12:00 tot 16:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button