Hollands Kroon

Welke vier initiatieven verdienen € 3.750?

Advertentie:

Voor het delen van kennis en ervaring vraagt gemeente Hollands Kroon een kleine vergoeding. Deze vergoeding houdt de gemeente zelf. Zij doneert dit aan vier initiatieven binnen de gemeente. Er zijn in totaal 66 inzendingen ontvangen. Alle initiatieven zijn beoordeeld of deze voldoen aan de gestelde voorwaarden. 34 initiatieven gaan naar de stemronde. Inwoners van de gemeente kunnen meestemmen via denkmee.hollandskroon.nl. 

Er kan op maximaal vier initiatieven gestemd worden die samen € 15.000,- vormen. Stemmen kan tot en met zondag 15 december. De vier initiatieven met de meeste stemmen winnen ieder € 3.750,-. De winnaars worden op donderdag 19 december bekend gemaakt.

Stemmen met account
Registreren kan met een e-mailadres. Registratie is verplicht om ervoor te zorgen dat iedereen maar een keer per persoon kan stemmen. Op het platform is een winkelmandje te vullen met favoriete ideeën (tot maximaal 4). Klik vervolgens op ‘bevestig mijn uitgaven’ dan is de stem uitgebracht. Ieder account moet uniek zijn en gekoppeld aan een persoon. Iedere gebruiker heeft het recht een account aan te maken. Als wordt vastgesteld dat een persoon meerdere accounts heeft, heeft de gemeente het recht om deze accounts te verwijderen.Inloggen kan eenvoudig door aan te melden met voornaam, naam en e-mailadres. Ook kan de Google- of Facebook-account worden gebruikt. alleen de naam en voornaam zijn zichtbaar voor anderen.

De afgevallen ideeën zijn doorverwezen naar team Kernbeheer of de Hollands Kroonse Uitdaging. Mogelijk dat de initiatieven via die weg tot uitvoering kunnen worden gebracht.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button