112Den Helder

16-jarige beroofd en bedreigd in Den Helder

Den Helder – Een 16-jarige jongen is op zondag 27 november rond 17.35 uur bedreigd nadat hij slachtoffer werd van een telefoondiefstal. Het incident vond plaats aan de Brakkeveldweg in Den Helder. De politie doet onderzoek en zoekt naar getuigen.

Aan de Brakkeveldweg in Den Helder had het slachtoffer een afspraak met een man om een telefoon te verkopen. Nadat de man het toestel had bekeken rende hij vervolgens weg met de telefoon richting de Violenstraat. Toen het slachtoffer achter de verdachte aanrende stond een andere man op de uitkijk. Ook deze man rende weg.

De achtervolging werd vervolgd in de Violenstraat toen één van de mannen het slachtoffer bedreigde om te stoppen met de achtervolging. Het slachtoffer gaf hier gehoor aan en belde vervolgens de politie. Na een zoekslag zijn de verdachten niet meer aangetroffen. Beide verdachten hebben een donkere huidskleur en waren in het zwart gekleed. Van de eerste verdachte wordt gedacht dat hij slechts 16 jaar oud was.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844: “Mocht u tussen 17.00 uur en 17.35 uur iets verdachts hebben gezien aan de Brakkeveldweg en de Violenstraat in Den Helder, dan horen wij dat graag.” De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. Aanleveren kan via het tipformulier op de website van de politie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. Ja fijn he die “diversiteit” ik denk dat die daders nog geen excuses hadden gehad. En alvast reparaties opeisten.

    1. gelukkig worden gemeenten nu dan wel gedwongen om nog meer van deze kanspareltjes te herbergen, zo’n kans zou je toch niet willen mislopen als gemeente zijnde……

Back to top button
%d bloggers liken dit: