112

Aanrijding op kruising Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Op de kruising van de Middenweg met de Molenvaart in Anna Paulowna heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden. De twee betrokken bestuurders zijn ongedeerd.
 
Een automobilist die uit de Middenweg kwam zag een voorbijrijdend voertuig volledig over het hoofd en ramde het voertuig in de zijkant.  Beide beschadigde voertuigen kunnen niet verder rijden. Een van de auto’s is bij een autobedrijf geplaatst voor verdere schadeafhandeling. Het tweede voertuig is door een berger afgevoerd. 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. het is door die idiote versmalling daar best onoverzichtelijk geworden zeker als er (zoals tegenwoordig gewoonlijk) veel te hard gereden wordt

Wellicht ook interessant

Back to top button