Hollands KroonPolitiek

Fractievergadering PvdA Hollands Kroon

Advertentie:

Anna Paulowna – De fractie van PvdA Hollands Kroon organiseert op 8 december een openbare fractievergadering in MFA De Ontmoeting te Anna Paulowna. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom, de aanvang is om 20.00 uur.

Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 15 december besproken worden. De voorstellen ‘Noodfonds maatschappelijke instellingen’ en ‘Ondersteuning lage inkomens’ komen voort uit een motie. Deze is in oktober op initiatief van de PvdA door de coalitiepartijen ingediend en aangenomen. Steeds meer mensen kunnen de energierekening, de boodschappen en de huur niet meer betalen. Het is nodig dat de bestaande regelingen uitgebreid worden.

Ook verenigingen, dorpshuizen, sporthallen en zwembaden komen in de knel door de hoge energiekosten. Met het noodfonds wil de gemeente voorkomen dat ze in ernstige problemen raken en de deuren moeten sluiten.

Meer informatie is te vinden op hollandskroon.pvda.nl. Aanmelden kan via SylviaBuczynski@hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button