Hollands KroonOverigeVideo

Lions zamelen koffiepunten in voor voedselbank (video)

Hollands Kroon – De Lionsclubs Anna Paulowna en Wieringermeer gaan samen koffiepunten inzamelen voor de voedselbank. Koffie is voor de klanten van de voedselbank een belangrijk product. Helaas is de prijs van een pak koffie dusdanig dat niet iedereen dit kan aanschaffen.

In heel Hollands Kroon hebben beide Lionsclubs inzamelbakken geplaatst waar iedereen de koffiepunten kan inleveren. De punten zijn de DekaMarkten in Breezand, Den Oever, Hippolytushoef en Middenmeer.

Verder nemen kapsalon Reus in Anna Paulowna en Expert in Breezand deel aan de actie. U kunt de punten tot eind dit jaar inleveren. De bakken worden in januari opgehaald en dan kan het tellen van de punten gaan beginnen.

Als u te laat bent met het inleveren van de punten kunt u altijd terecht bij de voedselbank aan de Randweg in Anna Paulowna. Telefoonnummer 06 5258 1598.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button