Hollands Kroon

ICT vanaf Morgen doneert laptop aan Bridgeclub Wieringerwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – Bridgeclub Wieringerwaard heeft een laptop mogen ontvangen van ICT vanaf Morgen. De deal kwam tot stand via een match op de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Bridgeclub Wieringerwaard is een bridgeclub van en voor 65-plussers die in Dorpshuis De Oude School bridget. Deze club is in 2022 gestart en bridget op woensdagmiddag. Voor de planning en het uitrekenen van de uitslagen wilden de leden graag een laptop. Deze wens legden ze neer bij de Hollands Kroonse Uitdaging, die deze vraag weer doorspeelde naar hun partner ICT vanaf Morgen. Daar had men een mooi gebruikt en helemaal opgeknapt exemplaar op voorraad die aan de bridgers werd aangeboden.

De laptop werd door Gerrit Kramer in Alkmaar opgehaald. Hij kreeg deze overhandigd door Kim Bakkum. Zij is verantwoordelijk voor de donaties van de sociale onderneming.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button