Uitgaan

Lions organiseert Kale Takkenloop voor lokale goede doelen

Advertentie:

Wieringermeer – Lionsclub Wieringermeer en omstreken organiseert zondag 7 januari de Kale Takkenloop voor lokale goede doelen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie wandelroutes door de bossen van de Wieringermeer.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen met een begeleider het Staatsbosbeheer Kabouterpad van 2,2 kilometer bewandelen. Daarbij krijgen de kinderen een knapzakje met wat lekkers. Daarnaast heeft Lions twee eigen routes van acht (kort) en zeventien kilometer (lang) uitgezet. Op www.kaletakkenloop.nl is meer informatie te vinden over de verschillende routes, starttijden en catering. Deelnemers kunnen zich daar ook inschrijven.

De organisatie van de korte en lange route is zo ingericht dat er gestart kan worden in een tijdslot. Bij het bestellen van de kaarten kunnen aanmelders hun voorkeur voor een starttijd aangeven. “De lopers van de zeventien kilometer kunnen het beste wat vroeger starten”, laat Lions weten in een persbericht. “De eerste start is vanaf 9 uur ’s morgens.”

Lokale goede doelen
De opbrengst van alle activiteiten en evenementen van de Lions Wieringermeer komt ten goede aan lokale goede doelen. De opbrengst van de Lions Kale Takkenloop op zondag 7 januari gaat naar de jaarlijkse paardrijdag voor bewoners van ’s Heeren Loo in Julianadorp en ‘100x Trees4Life’. Laatstgenoemde organisatie plant bomen als missie voor positieverbetering van vrouwen in Afrika.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button