Den HelderLOS Den Helder

LOS radio blikt terug op 2021

Advertentie:

Den Helder – Ook dit jaar blikt LOS radio op de laatste dag van het jaar weer uitgebreid terug. Tussen 09.00 en 16.00 uur schuiven gasten aan voor een oliebol en om nog een keer terug te kijken op het voorbije jaar. Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de muziek van 2021.

De dag wordt geopend met een uurtje muziek van artiesten die dit jaar zijn overleden. Daarna schuiven om 10.00 uur twee leden van de Jongerenadviesraad (JAR) aan. Die raad zag begin 2021 na lange voorbereiding eindelijk het levenslicht. Hoe hebben de jongeren hun eerste politieke jaar ervaren, wat hebben ze al kunnen doen en bereiken en wat hebben ze allemaal geleerd?

Ook burgemeester Jan de Boer komt langs om terug te blikken op zijn eerste jaar in Den Helder en de kennismaking met tal van inwoners en organisaties. Met Bas Habets en Ben van Kuringen (Be Tough) wordt gesproken over de laatste zwemtocht van Den Helder naar Texel, die zaterdag 21 augustus werd gezwommen. De stichting stopt met deze tocht, maar zijn er wellicht nieuwe plannen voor het goede doel?

Voetbal
Nieuwedieper Mark de Vries maakte zelf furore als voetballer en speelde betaald voetbal in onder meer Nederland, Frankrijk, Schotland en Engeland. Tegenwoordig is hij trainer van VV Alkmaar, de Eredivisieclub voor vrouwenvoetbal in Alkmaar. Met Mark komt ook Veerle van der Most naar de studio. Deze 17-jarige uit Julianadorp is speelster bij datzelfde VV Alkmaar en maakte in het afgelopen seizoen haar debuut.

Met Bert de Groot wordt teruggeblikt op het jaar van Bertus, de actie voor het standbeeld en de verrassende komst van Freya. Ook Jorina Baars is te gast. Met haar een gesprek over de wereldtitel die ze dit jaar veroverde en natuurlijk ook over een jaar ondernemen tijdens corona. Tenslotte zijn Marcel Duijzer en Marcel Brunsveld te gast. De een startte met veel succes een speciale lego-winkel, de ander kende een moeizaam jaar in de horeca.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button