Uitgaan

Online Top2000 Kerkdienst

Den Helder – De vierde Top2000 kerkdienst wordt donderdag 30 december om 19:30 uur vanuit de Vredeskerk gehouden. De Top2000-kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. Ook dit jaar is de kerkdienst, vanwege de corona maatregelen, weer volledig online. De dienst is mee te beleven via de website.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Deze nummers uit de Top2000 verdienen een plek in de Vredeskerk te Den Helder. Net als vorig jaar wordt gebruik gemaakt van digitale technieken en gezorgd voor spetterende beelden en geluid en kunnen berichten en gebedsintenties gedeeld worden via whatsapp, deze worden dan live op het beeld getoond.

Meer informatie is te vinden op de website van PG Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button