Uitgaan

Nieuwjaarsconcert in Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – Na twee jaren afwezigheid kan Julianadorp zich weer gaan opmaken voor een Nieuwjaarsconcert. Als vanouds zal dat plaatsvinden in de Ontmoetingskerk aan het Loopuytpark op zondag 8 januari 2023. De aanvang is om 14.30 uur en er is een pauze met de mogelijkheid tot het nuttigen van een consumptie. De toegang is zoals altijd gratis, maar na afloop zal er een collecte worden gehouden om de kosten voor licht en verwarming te dekken.

Dit jaar wordt de spits afgebeten door het vrouwenkoor La Presa uit Julianadorp onder leiding van Gaby de Goede. La Presa is een gezellig koor van ca. 30 zangeressen die naast gezelligheid ook zo goed en mooi mogelijk zingen onder pianobegeleiding van Joost Tuithof. Zij brengen vrolijke 3- en 4-stemmige hedendaagse liedjes die allemaal uit het hoofd worden gezongen, zodat er optimale aandacht kan zijn voor de inspirerende inbreng van de dirigente.

Na de pauze is traditioneel Kunstzin aan de beurt met een afwisselend optreden van het fanfare orkest onder leiding van Aad Kloos en het Melodisch Percussion Ensemble onder leiding van Paul Rodewijk.

Maestro
De fanfare heeft als bijzonder werk dit jaar een mooi solowerk voor Sopraansaxofoon en fanfare en daarnaast zal ook de winnaar van Maestro Julianadorp 2022, Gerrit van Mullem, zijn opwachting maken om het werk waarmee hij de titel won opnieuw met het orkest ten gehore te brengen. Daarnaast kan het publiek genieten van een afwisselend programma met muziek van Beethoven tot The Who. Ook het Melodisch Percussion Ensemble heeft na de lange afwezigheid weer alle zeilen bijgezet om een spetterend programma te realiseren om de typische klank van het melodisch slagwerk optimaal te laten klinken met grotendeels eigen arrangementen van de dirigent Paul Rodewijk. De presentatie is in de deskundige handen van Moon Kager.

De kerk is open vanaf 14.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button