Uitgaan

Eindpresentatie koor Chantastic in Zevenskoop

Advertentie:

Den Helder – Koor Chantastic is een projectkoor in Den Helder, onder leiding van dirigent Arjen Busscher. Zondag 2 februari geeft het koor een eindpresentatie in Cinema Zevenskoop. Het is bijna Valentijnsdag en daarom zingen de koorleden dit keer over de liefde. Aanvang van het optreden is 15:00 uur en na afloop is er nog een gezellige nazit. De entree is gratis.

Voor de start van het nieuwe project Weather songs is het koor op zoek naar deelnemers. Dit project start op woensdag 5 februari. Deelname is mogelijk door aanmelding via de website www.koorchantastic.nl Chantastic Den Helder repeteert iedere woensdagmiddag om 15:00 uur in Cinema Zevenskoop, Julianaplein 43.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button