Den HelderLOS Den Helder

Stadsdichter te gast bij Radio Richard

Den Helder – De kersverse stadsdichter, Yanaika Zomer, schuift vrijdag aan bij Radio Richard, een talkshow van de L.O.S. Donderdag werd bekend dat Yanaika Zomer de nieuwe stadsdichter is van Den Helder. Zij is de opvolger van Marja Lely en zal voor een periode van vier jaar de honneurs waarnemen.

Zomer is geen onbekende voor Radio Richard. Zij schuift sinds januari 2019 maandelijks aan bij het programma, dat wordt gepresenteerd door Richard Boerrigter. Naast Yanaika en Patrick de Vries, die ook maandelijks aanschuift naast de zijde van Yanaika en Richard, is ook Anita Ruder tijdens het eerste uur van het programma te gast. Ruder, werkzaam voor School 7 Kopgroep Bibliotheken, zit in de benoemingscommissie en in die hoedanigheid vertelt zij over hoe de keuze voor Zomer tot stand is gekomen.

Radio Richard begint, vanwege de avondklok, vanaf deze week om 17:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button