Den Helder

De bibliotheek is ook ’s avonds weer open

Den Helder – Goed nieuws voor iedereen die ’s avonds nog even naar de bibliotheek wil gaan: sinds afgelopen week zijn de reguliere openingstijden van KopGroep Bibliotheken weer van kracht en kan men dus ook in de avonduren weer terecht in de bibliotheek. Tijdens de lockdown sloten de meeste vestigingen om 17:00 hun deuren. Met de versoepeling van de maatregelen kunnen de bibliotheken langer openblijven en worden er weer meer activiteiten op locatie georganiseerd.

Naast het lenen van boeken, studeren en het lezen van de krant, kan men bij de bibliotheek onder andere terecht voor advies en hulp bij digitale (overheids)zaken. De tijden van de spreekuren in de verschillende vestigingen zijn te vinden op de website van KopGroep Bibliotheken. Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek. Alleen het dragen van een mondkapje is verplicht, net als afstand houden en thuisblijven bij verkoudheidsklachten. Zo blijft de bibliotheek voor iedereen een fijne en veilige plek.

Actuele informatie en openingstijden zijn te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button