112

Inbreker overlopen in woning Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Een bewoner van een woning in de Leliestraat liep vrijdagavond 28 januari in zijn woning naar de keuken. Daar aangekomen zag hij een vreemde man in zijn woning.

Toen de melder op hem af kwam lopen begon hij te schreeuwen en is de man de wijk in gevlucht. Het betrof een licht getinte man tussen de 20 en 25 jaar, tussen de 1.70 en 1.75 meter, met een donker gekleurde jas met capuchon. Er werd niets weggenomen.

Enkele minuten later kwam vanuit dezelfde wijk de melding dat er door een persoon aan autodeuren werd gevoeld. Deze persoon had hetzelfde signalement. Ondanks onze massale inzet heeft het helaas niet geleid tot het aantreffen van deze persoon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

Wellicht ook interessant

Back to top button