Overige

Noordwest organiseert webinar voor (ex-)borstkankerpatiënten

Den Helder – De Noordwest Ziekenhuisgroep houdt een webinar voor (ex-)borstkankerpatiënten. Deze online bijeenkomst behandelt op donderdag 3 februari 19:30 uur verschillende onderwerpen waar veel patiënten vragen over hebben.

Aan bod komen onderwerpen als lichamelijke gezondheid en voeding, maar ook geestelijke gezondheid en seksualiteit. Artsen, verpleegkundigen en zorgverleners (waaronder fysiotherapeuten, seksuologen en ook maatschappelijk werkers) zitten klaar om te vertellen wat zij in deze fase voor patiënten kunnen betekenen.

Het webinar wordt georganiseerd door de Borstkliniek van Noordwest, in het kader van haar vijfjarig bestaan en Wereldkankerdag op 4 februari. De bijeenkomst duurt een uur. Maatschappelijk werk, seksuologie, fysiotherapie en diëtiek verzorgen een eigen presentatie. Vragen kunnen in de chat gesteld worden en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om later contact te hebben met een gespecialiseerde zorgverlener.

De bijeenkomst is voor iedereen die borstkanker heeft of heeft gehad. Familieleden of naasten en behandelaren van (ex-)patiënten die willen aansluiten zijn natuurlijk ook van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk. Op de website is de link te vinden om deel te nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button