Hollands KroonPolitiek

Praat mee tijdens het verkiezingsdebat Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Binnenkort kunnen we weer met z’n allen naar de stembus voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. In aanloop daar naartoe organiseren NH Nieuws en Regio Noordkop een verkiezingsdebat in de gemeente Hollands Kroon op donderdag 10 maart in Restaurant Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna.

Terwijl politici enthousiast hun plannen en beloften voor de komende vier jaar verkondigen, horen wij graag van jou wat jij als inwoner van Hollands Kroon wil dat de komende bestuursperiode in ieder geval wordt opgepakt. Wat moet er veranderen in jouw gemeente en daarom hoog op de politieke agenda komen? Een aantal bewoners zal worden uitgenodigd om dit tijdens het debat toe te lichten en met de politici over het onderwerp in gesprek te gaan.

Ben jij hiervoor in? Laat het ons weten door een mail te sturen naar verkiezingsdebat@nhnieuws.nl. Vergeet niet je naam, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Het debat is van 18:45 tot ongeveer 21:30 en zal live worden gestreamd via de kanalen van Regio Noordkop en NH Nieuws.

Toon meer

NH Nieuws

De bron van bovenstaand bericht is NHNieuws, de provinciale omroep voor Noord-Holland. Zij is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button