Hollands KroonPolitiek

PvdA Hollands Kroon geeft Suzette Snouck Hurgronje “Rode Kei”

Advertentie:

Wieringerwaard – Als eerbetoon voor haar maatschappelijke inzet krijgt Suzette Snouck Hurgronje de “Rode Kei”. Ruud de Vroome reikte namens de PvdA Afdeling Hollands Kroon de Rode Kei uit. Deze valt ten deel aan iemand die zich uitzonderlijk inzet voor de gemeenschap waarin zij of hij woont. Politieke voorkeuren en kleur spelen hierbij geen rol.

Tijdens het Ontmoetingsdiner van 20 januari in dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard werd deze uitgereikt aan Suzette Snouck Hurgronje. Suzette is iemand die bescheiden vele vrijwilligersfuncties heeft en heeft vervuld in het dorp Wieringerwaard.

Of het nu ging om lidmaatschap van de ouderraad, en later de medezeggenschapsraad (MR) van de basisschool de Twee Wegen, of haar inzet in het bestuur van de Stichting Beheer Dorpshuis Wieringerwaard. Nu nog is zij lid van het bestuur van het Witte Kerkje in Wieringerwaard. Ook is ze gastvrouw bij het Ontmoetingsdiner, in het dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard. Ze draait als bestuurslid en vrijwilliger haar hand niet om voor het schoonmaken van de toiletten of het schilderen van de keuken.

Suzette was geheel verrast en zeer vereerd dat ze deze Rode Kei kreeg.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

2 reacties

  1. Niet om het een of ander, maar er staat een joekel van een spelfout in de tekst. De redacteur schrijft ‘heeft vervult’, waar uit het oogpunt van correcte spelling ‘heeft vervuld’ beter op zijn plaats zou zijn.

    1. In welke krant staan geen taalfouten tegenwoordig? Dat is het gevolg van het hedendaags onderwijs.

Wellicht ook interessant

Back to top button