Zakelijk

Medische rijbewijskeuring in zwembad Den Krieck

Advertentie:

Breezand – Wanneer iemand jonger is dan 75 jaar, of om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van het rijbewijs C/D/E (code 95), is het nu alvast mogelijk een afspraak te maken voor deze keuringen in Breezand.

De keuring wordt gehouden in het gebouw van zwembad Den Krieck, aan Ceresplein 2. De keuringen vinden één keer in de week plaats. Neem voor meer informatie over deze keuring of bij interesse voor het maken van een afspraak contact op met het afsprakenbureau, tussen 09.00 en 18.00 uur, via tel. 06-14716543, of online via www.goedkoperijbewijskeuringen.com.

Het is niet alleen bedoeld voor inwoners uit de gemeente Hollands Kroon, maar ook voor mensen uit de omliggende gemeenten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button