Hollands Kroon

Reislustige Miranda Kamp vertelt over wereldreizen

Slootdorp – Miranda Kamp komt dinsdag 10 maart, op uitnodiging van het K.V.G. Wieringermeer, naar “Ons Tweede Thuis”, het dorpshuis van Slootdorp.

Als docent Toerisme maakte Miranda enkele spectaculaire wereldreizen door tientallen landen. In haar presentatie met prachtig beeldmateriaal is veel aandacht voor lokale tradities en gewoontes. De cultuurverschillen zijn soms schokkend, vaak ook amusant, maar bovenal indrukwekkend. Op de vragen: “Hoe los je problemen op en wat maakt je gelukkig”, heeft de in Wognum geboren Kamp tijdens haar reizen vele antwoorden gekregen. Deze wil ze graag met alle belangstellenden delen.

Ook niet-leden en heren mogen deze avond bijwonen. De entree bedraagt drie euro. De aanvang is 19.30 uur en het dorpshuis is te vinden aan de Pastoor Braakstraat 1 te Slootdorp.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button