Hollands Kroon

Reislustige Miranda Kamp vertelt over wereldreizen

Advertentie:

Slootdorp – Miranda Kamp komt dinsdag 10 maart, op uitnodiging van het K.V.G. Wieringermeer, naar “Ons Tweede Thuis”, het dorpshuis van Slootdorp.

Als docent Toerisme maakte Miranda enkele spectaculaire wereldreizen door tientallen landen. In haar presentatie met prachtig beeldmateriaal is veel aandacht voor lokale tradities en gewoontes. De cultuurverschillen zijn soms schokkend, vaak ook amusant, maar bovenal indrukwekkend. Op de vragen: “Hoe los je problemen op en wat maakt je gelukkig”, heeft de in Wognum geboren Kamp tijdens haar reizen vele antwoorden gekregen. Deze wil ze graag met alle belangstellenden delen.

Ook niet-leden en heren mogen deze avond bijwonen. De entree bedraagt drie euro. De aanvang is 19.30 uur en het dorpshuis is te vinden aan de Pastoor Braakstraat 1 te Slootdorp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button