Hollands Kroon

Lions maken Voedselbank weer blij met vele pakken koffie

Advertentie:

Anna Paulowna – Voedselbank Kop van Noord kon weer een grote hoeveelheid Douwe Egberts koffie in ontvangst nemen, goed voor tienduizenden kopjes koffie. Door de Lions ingezamelde DE-punten werden door Douwe Egberts omgezet in pakken koffie.

Nico Vlaming van de Voedselbank was in zijn nopjes: “Deze actie loopt al jaren en we zijn heel blij dat Lions Anna Paulowna en Lions Wieringermeer ieder jaar de koffiepunten voor ons inzamelen. Koffie is een gewild product in de pakketten die we wekelijks klaarmaken voor de gezinnen die het niet breed hebben.”

Namens beide Lionsclubs waren Etienne Broersma en Antoine Huiberts aanwezig om de koffie officieel te overhandigen. Ook eind dit jaar zullen er door de Lions weer inzameldozen voor de DE-punten uitgezet worden op diverse plaatsen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button