Zakelijk

HEMA daagt thuisbakkers uit

Regio Noordkop – HEMA wordt dit jaar 95 en daarom daagt het bedrijf thuisbakkers uit de lekkerste of meest creatieve taart te bakken. De winnende taart wordt toegevoegd aan het HEMA taartassortiment. Begin juni vindt de finale plaats met een jury bestaande uit onder andere het bakkersteam van HEMA en Rutger van den Broek, de eerste winnaar van Heel Holland Bakt.

Mathijs van Geel, Categoriemanager Gebak van HEMA over de taartbakwedstrijd: “We hebben hoge verwachtingen van de inzendingen. Er zijn veel thuisbakkers bijgekomen door de lockdown. Instagram staat vol met de meest prachtige taarten en de tv-programma’s stimuleren ook veel mensen. Het kan haast niet anders dan dat de aanmeldingen van hoge kwaliteit zullen zijn. Wij verheugen ons er enorm op om alle inzendingen door te nemen.”

De wedstrijd
Via www.hema.nl/taartbakwedstrijd kunnen deelnemers een foto van hun creatie en het bijbehorende recept uploaden via het inschrijfformulier. Inzenden kan tot en met dinsdag 27 april. De HEMAbakkers maken uit alle aanmeldingen een selectie waarna de geselecteerden hun taart mogen presenteren tijdens de voorrondes. Hier is het bakkersteam van HEMA aanwezig de taarten te beoordelen.

De finale vindt plaats in het HEMA support office in Amsterdam. Acteur en presentator Patrick Martens presenteert de finale. De winnaar kan de taart terug vinden in het HEMA taartassortiment.

Beste taart
“Omdat we de winnende taart ook echt gaan opnemen in ons assortiment zijn er wel een aantal voorwaarden gesteld. De inzendingen moeten hele, ronde, rechthoekige of vierkante taarten zijn. Zoet dus niet hartig, maximaal 8,5 cm hoog en geschikt voor 6 á 10 personen. De exacte voorwaarden en de te winnen prijzen staan vermeld op onze actiesite. Daarnaast kiezen we ook de meest creatieve taart. Deze taart komt niet in ons assortiment en mag dus helemaal out-of-the-box worden bedacht en gebakken. We verwachten heel veel animo voor de wedstrijd en laten ons graag verrassen”, aldus John Vermin, Manager Bakkerijen bij HEMA.

Vanaf maandag 29 maart is de winactie geopend en kunnen enthousiaste mensen zich inschrijven via de actiesite.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button