Zakelijk

Horecatoppers gezocht in de Kop

Regio Noordkop – Tientallen vacatures staan er open bij de horeca in de Kop van Noord-Holland. Via www.opkop.nl/horeca kunnen belangstellenden de mogelijkheden bij de horeca in de Kop van Noord-Holland ontdekken.

Een maand geleden ging de campagne van Op Kop van start om de vacatures van horecabedrijven in de regio te bundelen. Inmiddels hebben meer dan vijftig ondernemers zich aangesloten bij het initiatief. Deze week start de wervingscampagne om scholieren en studenten aan te trekken voor het nieuwe seizoen. Dat gebeurt aan de hand van het uitlichten van vacatures, verhalen over horecabedrijven en een socialemediacampagne.

Met de campagne wil Op Kop jongeren enthousiasmeren voor het werken in deze diverse sector. Op Kop heeft vacatures voor koks, barmannen en –vrouwen, cateringmedewerkers, obers en serveersters, animatie- en schoonmaakmedewerkers. Binnen de horeca is geen dag hetzelfde: je bent flexibel en leert creatief in te spelen op elke situatie. Hierdoor ontwikkel je binnen de kortste keren sociale vaardigheden en communicatieskills.

Horecakansen in de Kop
“We merken uit gesprekken met horecaondernemers dat er genoeg vacatures zijn”, zegt wethouder Theo Meskers, bestuurlijk trekker voor Op Kop. “Met deze campagne hopen we te bereiken dat jong horecatalent opstaat, dat in de komende maanden aan het werk gaat bij de diverse horecabedrijven in de Kop van Noord-Holland. Zo krijgt Opkop.nl steeds meer betekenis. Hieruit blijkt hoe goed het is geweest dat de vier gemeenteraden in onze regio samen investeren in arbeidsmarktbeleid.” Horecabedrijven kunnen zich nog steeds aansluiten bij de campagne door een gratis profiel aan te maken op www.opkop.nl en hun vacatures te plaatsen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button