Noordkop Radio live op Beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert woensdag de jaarlijkse Beursvloer. Tal van organisaties komen bijeen om met gesloten beurs elkaar te helpen. Noordkop Radio is live aanwezig op de Beursvloer en doet tussen 19.00 en 21.00 uur verslag.

De Beursvloer wordt gehouden bij RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties en de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten.

De Beursvloer Hollands Kroon is bewezen effectief en groeiend. De voorgaande edities leverden respectievelijk 25, 76 en 105 matches op. De organisatie zal de randvoorwaarden scheppen om dit jaar weer een succesvolle editie aan dit rijtje toe te voegen.