Hollands Kroon

Wethouder Versluis te gast in Regio Noordkop Actueel

Hollands Kroon – Maarten Versluis, wethouder in Hollands Kroon, schuift donderdag aan in de radiostudio van Regio Noordkop. Presentatrice Cheryl de Graaf spreekt in het dagelijkse programma “Regio Noordkop Actueel” met hem over het werk als wethouder, maar ook over het leven daarbuiten.

Versluis (D66) maakte vorig jaar de overstap van de Koninklijke Marine naar het gemeentebestuur van Hollands Kroon. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de financiën van de gemeente, misschien wel de belangrijkste portefeuille die er is. In een interview met Regio Noordkop gaf hij in juni vorig jaar aan voor zichzelf een ‘cultuurschok’ te verwachten, aangezien de cultuur binnen Defensie en de gemeente, zo schatte hij in, toch wel wat anders was. Is hij inmiddels bekomen van de schok?

Voordat hij wethouder werd was hij namens zijn partij al vier jaar raadslid. Hoe anders is het politieke leven als verantwoordelijk wethouder in vergelijking met het werk in de raad? Hoe gaat de samenwerking binnen het college en binnen de coalitie? Ook luchtiger zaken als zijn favoriete muziek en het leven buiten de politiek komen aan bod. Regio Noordkop Actueel met Maarten Versluis is donderdag vanaf 15.00 uur te beluisteren.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button