Uitgaan

Concerten in Wieringerwaard 4 en 5 mei

Wieringerwaard – Twee jaar geleden zou Vrijheidsfeest LEEF! plaatsvinden, maar moest helaas geannuleerd worden. Nu is het weer mogelijk en gaat het eindelijk gebeuren. Donderdagavond 5 mei wordt het Vrijheidsfeest LEEF! gevierd in Wieringerwaard. Een heerlijk ouderwets avondje genieten voor jong en oud.

Het Orkest, de Big Band en DJ Berry zorgen deze avond voor een muzikaal feestje. Een echte feestavond met onder meer Hollandse meezingers en andere populaire nummers. Iedereen die zin heeft om de vrijheid te vieren tijdens een leuk avondje uit is van harte welkom.

Het vrijheidsfeest start om 20:00 uur in het dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan. Het feest vindt zowel in het Dorpshuis als in de tot Concertzaal omgetoverde gymzaal plaats. Aan het einde zorgt DJ Berry voor de afsluiting van deze avond.Toegangskaarten a € 15,- zijn vanaf nu te koop via de website.

Herdenking en concert 4 mei
Een dag voor het Vrijheidsfeest LEEF! zal het orkest van de Muziekvereniging Wieringerwaard een gepast herdenkingsconcert geven in de tot Concertzaal omgebouwde gymzaal aan de Populierenlaan. Muziek van onder andere Soldaat van Oranje zal te gehore worden gebracht. Dit concert begint na afloop van de jaarlijkse dodenherdenking. Bezoekers van deze herdenking bij de begraafplaats aan de Iepenlaan zijn zo in de gelegenheid om ook naar het concert te komen. Er zal deze avond extra aandacht zijn voor de situatie in de Oekraïne.

De Concertzaal gaat om 20:30 uur open en om 20:45 uur start het concert. De toegang is gratis. Belangstellenden wordt aangeraden via de website een gratis zitplaats voor het concert te reserveren.

Voor uitgebreide informatie over beide avonden is te vinden op de eerder vermelde website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button