Hollands Kroon

Microsoft stort 13.500 euro in ‘Iedereen kan meedoen-fonds’

Advertentie:

Hollands Kroon – Na twee jaar van beperkingen is Nederland eindelijk weer open. Het sociale leven dat zolang grotendeels stilgelegen heeft, komt weer op gang. Na de pandemie is het echter niet vanzelfsprekend dat iedereen weer even makkelijk het sociale leven op kan pakken. Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om weer actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke leven.

Voor dit doel stelt Microsoft een fonds van €13.500 beschikbaar, het ‘Iedereen kan meedoen’- fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorg dragen.

In mei organiseert de Hollands Kroonse Uitdaging de Iedereen kan meedoen-maand. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het Iedereen kan meedoen-fonds kunnen tot en met vrijdag 20 mei een aanvraag indienen op https://hollandskroonseuitdaging.nl/wat-we-doen/#activiteit-meedoen. Daar vind je ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen. In de laatste week van mei zullen de aanvragen door matchgroepleden van de Hollands Kroonse Uitdaging worden beoordeeld, waarna de initiatieven die ondersteund worden begin juni het goede nieuws zullen vernemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button