Sport

Directe handhaving voor DWOW onmogelijk na nieuwe nederlaag

Advertentie:

Wieringerwerf – De veldvoetballers van DWOW hebben zondag in de derde klasse een kansloze 0-4 nederlaag geleden tegen DWB. Door het verlies kan het team van trainer Gregory van Sauers de nacompetitie niet meer ontlopen.

Het was een vervelende middag voor de fans van DWOW. De ploeg uit Wieringerwerf liet slecht spel zien en had heel weinig in te brengen tegen een veel betere tegenstander. Eerder dit seizoen, bij het aanvang van de winter, waren beide teams nog redelijk aan elkaar gewaagd. Toen wist DWB in de slotfase pas de zege veilig te stellen.

In de eerste helft kwam de tegenstander uit De Weere te makkelijk op 0-1 en 0-2. De tweede helft was een formaliteit. De thuisploeg probeerde het nog wel, maar het ontbrak ook aan iedere vorm van geluk. Ook de doelman van de tegenstander stak in grote vorm en maakte geen enkele fout. Tien minuten voor tijd werd het via een strafschop 0-3. Dat er vlak voor tijd nog een vierde treffer werd gemaakt was alleen interessant voor de statistieken.

Zware weken
Het worden voor DWOW nog drie zware weken. Eerst is er op zondag 12 mei de zware uitwedstrijd tegen de sterke nummer twee van de ranglijst FC Den Helder. Een week later komt Enkhuizen op bezoek, en dat zal ongetwijfeld ook een zware wedstrijd worden. Het seizoen wordt afgesloten uit tegen VVS ’46. Trainer van Sauers moet met zijn ervaring en enthousiasme proberen de selectie extra te motiveren.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button