Uitgaan

Pumptrackbaan in Nieuwe Niedorp wordt 25 mei officieel geopend

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – De pumptrackbaan in park De Meet in Nieuwe Niedorp wordt 25 mei officieel geopend. Buiten de pumptrack is er ook een nieuwe multifunctionele voetbal– basketbal– en handbalvloer gemaakt. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren.

Geïnteresseerden zijn 25 mei vanaf 14:00 uur welkom voor een kopje koffie of limonade. Vervolgens vindt om 14:15 uur de officiële opening plaats door de burgemeester en negen basisschoolleerlingen. Om 14:30 uur is er een demonstratie op de baan en verharde veld en van 14:50 tot 16:00 uur kan iedereen zelf spelen op de pumptrackbaan. Dit alles vindt plaats onder begeleiding van DJ Jens.

Op 1 mei staat er een bus in het winkelcentrum in Nieuwe Niedorp waarin kinderen hun naam en telefoonnummer kunnen doen. Negen kinderen maken kans om samen met de burgemeester het lintje door te knippen en als eerste over de officieel geopende baan te crossen.

Meer informatie
Meer informatie over de pumptrackbaan is te vinden op de Facebookpagina Pumptrackbaan Park de Meet of de website van Stichting Vrienden Park de Meet. Houd voor meer informatie de website van de organisatie in de gaten: Pumptrackbaan Park de Meet of kijk op de website van: Vrienden Park de Meet.

De pumptrackbaan werd in november 2023 al opgeleverd (zie video). Met de aanleg van het sportveld is straks ook de tweede fase afgerond.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button