Uitgaan

Tuin de Zonnehoek in Hippolytushoef zet poort open tijdens Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag

Advertentie:

Hippolytushoef – Tuin de Zonnehoek in Hippolytushoef zet tijdens Hemelvaartsdag (9 mei) en tweede pinksterdag (20 mei) de deuren open. De tuin aan Sligerweg 127 beslaat een oppervlakte van liefst 1.750 vierkante meter. De borders staan er weer goed verzorgd bij, met volop kleurencombinaties.

Klimplanten zijn er ook, zoals rozen, clematissen, lathyrussen en zelfs bramen, frambozen en aardbeien in bakken op het weegbrugdek. De weegbrug uit 1948 is regelmatig in restauratie en is nu ingericht als “Het Kleinste winkeltje van Wieringen”. Maar er is nog veel meer te zien en te ontdekken, zoals een prachtige collectie geglazuurde en aardewerk plantenpotten. Ook is er ander tuinmateriaal met korting verkrijgbaar, puur om de tuinier het soms zware tuinwerk te verlichten.

In tuin de Zonnehoek is veel zitgelegenheid om al het moois te bekijken en op je in te laten werken. Daarnaast is er koffie/thee en voor elke tuinbezoeker een zakje exclusieve zaden uit deze tuin is bij de entreeprijs van € 4,00 inbegrepen. De welkomstwimpel wappert op beide dagen van 11:00 tot 17:00 uur aan Slingerweg 127 in Hippolytushoef.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button